#1  
Old 26-11-2020, 09:48 PM
seanpius (Sean)
Registered User

seanpius is offline
 
Join Date: Dec 2016
Location: n,ireland
Posts: 2
CGX home position.

Hi all,when i just start up my mount and double press go to home position the mount just slews to the left until it can slew no more,has anyone ever had this problem or know how to sort it out.
seanpius.
Reply With Quote
  #2  
Old 26-11-2020, 11:15 PM
glend (Glen)
Registered User

glend is offline
 
Join Date: Jun 2013
Location: Lake Macquarie
Posts: 6,248
Look in your manual, you can set Home position. Default Home is upright and level. On power up it will ask some usual questions, like date time, and if you want to go to home. It sound like you have manually moved the axis from the normal park position, which is Home.
Reply With Quote
  #3  
Old 26-11-2020, 11:43 PM
seanpius (Sean)
Registered User

seanpius is offline
 
Join Date: Dec 2016
Location: n,ireland
Posts: 2
Hi Glen,i have already done what you suggested,even set mount to factory settings a couple of times,every time i go through hand control to set switch/home position it keeps slewing to left until it can go no further.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time is now 12:11 PM.

Powered by vBulletin Version 3.8.7 | Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertisement
Testar
Advertisement
NexDome Observatories
Advertisement
Bintel
Advertisement
Limpet Controller
Advertisement
Astronomy and Electronics Centre
Advertisement