#1  
Old 15-02-2006, 01:48 AM
Hammerman's Avatar
Hammerman
Director of Lint Pickers

Hammerman is offline
 
Join Date: Feb 2006
Location: Grand Rapids, Michigan USA
Posts: 117
Help with posting photos, please

I tried to post a few sunset photos under the "Sunsets" thread yesterday. When I clicked on the "insert image" icon and located my photo, the full photo showed up in the posting preview window instead of a little thumbnail. What am I doing wrong?

Reply With Quote
  #2  
Old 15-02-2006, 02:08 AM
RAJAH235's Avatar
RAJAH235
A very 'Senior' member.

RAJAH235 is offline
 
Join Date: Jan 2005
Location: South Coast N.S.W.
Posts: 2,498
Try the 'Go Advanced', & 'Manage Attachments',(down a bit), buttons instead. That works fine... Add up to 8 at up to 150 Kb now... HTH. L.
Reply With Quote
  #3  
Old 15-02-2006, 02:12 AM
RB's Avatar
RB (Andrew)
Moderator

RB is offline
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 22,125
Quote:
Originally Posted by Hammerman
I tried to post a few sunset photos under the "Sunsets" thread yesterday. When I clicked on the "insert image" icon and located my photo, the full photo showed up in the posting preview window instead of a little thumbnail. What am I doing wrong?

Gary to post a photo you need to go down to "Manage Attachments" at the lower part of your screen. Click on this button and a menu will come up. From within this you need click "Browse" to navigate to your file on your computer drive. Click on your file and then click upload. This will send it to the forum.
Also this creates a small thumbnail automatically.
Just make sure your image is within the limits for the forum.

Hope this helps.
Reply With Quote
  #4  
Old 15-02-2006, 04:54 AM
iceman's Avatar
iceman (Mike)
Sir Post a Lot!

iceman is offline
 
Join Date: Sep 2004
Location: Gosford, NSW, Australia
Posts: 36,709
They're both right Also if the "Manage Attachments" button is missing, then clear your cache/cookies and login again.

Just make sure you're using the "Go Advanced" (when replying) instead of the quick reply box.
Reply With Quote
  #5  
Old 15-02-2006, 09:23 AM
ving's Avatar
ving (David)
~Dust bunny breeder~

ving is offline
 
Join Date: Nov 2004
Location: The town of campbells
Posts: 12,359
for some reason that button still doesnt exist for me...
Reply With Quote
  #6  
Old 15-02-2006, 09:35 AM
ving's Avatar
ving (David)
~Dust bunny breeder~

ving is offline
 
Join Date: Nov 2004
Location: The town of campbells
Posts: 12,359
of course if you do as mike said and delete your cookies like i just did you will be fine...
Reply With Quote
  #7  
Old 15-02-2006, 06:00 PM
RAJAH235's Avatar
RAJAH235
A very 'Senior' member.

RAJAH235 is offline
 
Join Date: Jan 2005
Location: South Coast N.S.W.
Posts: 2,498
Gary, I hope we were of some help to you, as well as ving.... L.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time is now 03:59 AM.

Powered by vBulletin Version 3.8.7 | Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertisement
Celestron RASA
Advertisement
Lunatico Astronomical
Advertisement
EQ8-R
Advertisement
Star Adventurer
Advertisement
Testar
Advertisement
Astromechanics
Advertisement
Bintel
Advertisement
Astronomy and Electronics Centre
Advertisement