#1  
Old 24-05-2016, 11:58 AM
Joshua Bunn's Avatar
Joshua Bunn (Joshua)
Registered User

Joshua Bunn is offline
 
Join Date: Oct 2011
Location: Albany, Western Australia
Posts: 1,087
photoshop SC6 flats

Hi group.

Im applying flats to my images in CS6 via the apply image option... I need to do this for many images and dont want to do each one manually. I recorded an action while I did the apply image and saved it. I then went to File -> "Batch" and tried to run the action. it started, then said it couldn't find the flat frame. Can you record an action using multile images as is used in the "apply image"? I tried putting the flat frames and light frames in the same source folder and even having the flat frame open prior to running the batch.
So does anyone know how to do this or apply flat frames to multiple images without doing it manually?

I'm using sony ARW raw files

Thankyou
Josh

Last edited by Joshua Bunn; 25-05-2016 at 12:14 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 25-05-2016, 12:20 AM
Joshua Bunn's Avatar
Joshua Bunn (Joshua)
Registered User

Joshua Bunn is offline
 
Join Date: Oct 2011
Location: Albany, Western Australia
Posts: 1,087
Well, what I want to do, now appears to be working...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time is now 01:26 PM.

Powered by vBulletin Version 3.8.7 | Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertisement
Bintel
Advertisement
Lunatico Astronomical
Advertisement
Meade Australia
Advertisement
OzScopes Authorised Dealer
Advertisement
SkyWatcher Australia
Advertisement
Celestron Australia
Advertisement
NexDome Observatories
Advertisement
Astronomy and Electronics Centre
Advertisement