#1  
Old 15-10-2011, 06:37 PM
mswhin63's Avatar
mswhin63 (Malcolm)
Registered User

mswhin63 is offline
 
Join Date: May 2009
Location: Para Hills, South Australia
Posts: 3,577
PM's not being sent

Hi Mod's

I have noticed that quite a few PM's are not being sent. Just a thought.
Reply With Quote
  #2  
Old 15-10-2011, 06:53 PM
DavidTrap's Avatar
DavidTrap (David)
Really just a beginner

DavidTrap is online now
 
Join Date: Jun 2009
Location: Brisbane
Posts: 3,012
Does the recipient have a full inbox? At least that was what someone said to me who hadn't responded to a few messages I'd sent them

DT
Reply With Quote
  #3  
Old 15-10-2011, 11:53 PM
mswhin63's Avatar
mswhin63 (Malcolm)
Registered User

mswhin63 is offline
 
Join Date: May 2009
Location: Para Hills, South Australia
Posts: 3,577
No, There was 2 messages not sent to me, and I still have plenty space left. Noticed it happened to another person on a classified section.
Reply With Quote
  #4  
Old 16-10-2011, 06:12 AM
iceman's Avatar
iceman (Mike)
Sir Post a Lot!

iceman is offline
 
Join Date: Sep 2004
Location: Gosford, NSW, Australia
Posts: 36,736
PM's work fine. If they're not being sent it's either a problem with the sender or the receiver.

I'm not sure what it could be - but could be:
- not pressing 'send' properly,
- a full inbox,
- people replying to the notification message instead of replying via PM (you'd be surprised how many of these I see)
- etc.
Reply With Quote
  #5  
Old 16-10-2011, 08:49 AM
Ausrock's Avatar
Ausrock (Chris)
Registered User

Ausrock is offline
 
Join Date: Aug 2011
Location: Hunter NSW
Posts: 320
Mike,

I think something is odd..........my "Inbox" is fine but I had sent messages retained in my "Sent Items" folder and they've just disappeared, and even a PM reply just sent doesn't show up.

I'm (too) well acquainted with vBulletin based forums to make a mistake.

Chris
Reply With Quote
  #6  
Old 16-10-2011, 04:09 PM
iceman's Avatar
iceman (Mike)
Sir Post a Lot!

iceman is offline
 
Join Date: Sep 2004
Location: Gosford, NSW, Australia
Posts: 36,736
Make sure "Save a copy in Sent Items" is checked.

http://www.iceinspace.com.au/forum/p...do=editoptions

Send me a PM and I'll tell you if I receive it.
Reply With Quote
  #7  
Old 16-10-2011, 06:38 PM
Ausrock's Avatar
Ausrock (Chris)
Registered User

Ausrock is offline
 
Join Date: Aug 2011
Location: Hunter NSW
Posts: 320
Hmmmm........don't know what's happened, everything seems back to normal now though and at the end of the day, that's all that matters .
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time is now 06:26 PM.

Powered by vBulletin Version 3.8.7 | Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertisement
Testar
Advertisement
NexDome Observatories
Advertisement
Bintel
Advertisement
Limpet Controller
Advertisement
Astronomy and Electronics Centre
Advertisement