#1  
Old 04-07-2022, 07:39 AM
sheeny's Avatar
sheeny (Al)
Spam Hunter

sheeny is offline
 
Join Date: Jun 2005
Location: Oberon NSW
Posts: 13,765
No Reply or Quick Reply

Reply and Quick Reply have disappeared from thread view this morning while moderating. Running Firefox 102.0 64 bit on win 10.
Attached Thumbnails
Click for full-size image (Screenshot 2022-07-04 073454.jpg)
193.2 KB17 views

Last edited by sheeny; 04-07-2022 at 07:40 AM. Reason: details
Reply With Quote
  #2  
Old 04-07-2022, 11:44 AM
DarkArts
Professional Farnarkler

DarkArts is offline
 
Join Date: Dec 2014
Location: Canberra ... I could go on
Posts: 535
Gremlins.

No problems in Chrome, but I did have some issues just now trying to reply from Firefox - kept telling me the message was too short and wouldn't post.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-07-2022, 11:49 AM
AdamJL
Registered User

AdamJL is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,670
Depends on the thread. That one is closed, so you can't reply.
if it's happening on other open threads, then yes, that's a bug. Otherwise it's normal behaviour.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time is now 05:04 AM.

Powered by vBulletin Version 3.8.7 | Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertisement
Limpet Controller
Advertisement
Bintel
Advertisement
Astroworx
Advertisement
Testar
Advertisement
Astronomy and Electronics Centre
Advertisement