#1  
Old 07-05-2015, 06:08 PM
Robert9's Avatar
Robert9 (Robert)
Registered User

Robert9 is offline
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mt. Waverley, VIC, Australia
Posts: 741
Question PHD2 and SSAG

When PHD2 is connected to my SSAG with the lens covered, the viewed image looks like a grey piece of woven material rather than totally black.
I have reduced the camera gain to 1, and exposure time to the minimum 0.01 sec. I have also assembled and use a file of dark frames.
I see this behaviour with the both versions 2.3.1 and the latest vers. 2.5 of PHD.
Have I forgotten to do something or is this normal behaviour?

Robert
Reply With Quote
  #2  
Old 08-05-2015, 05:20 PM
grantboxer (Grant)
Registered User

grantboxer is offline
 
Join Date: May 2010
Location: Perth, Western Australia
Posts: 55
I think this is normal, as it auto-stretches the image.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-05-2015, 09:53 AM
Robert9's Avatar
Robert9 (Robert)
Registered User

Robert9 is offline
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mt. Waverley, VIC, Australia
Posts: 741
Smile

Thank you Grant. I just had to know that I didn't have a problem.
Robert
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time is now 04:14 PM.

Powered by vBulletin Version 3.8.7 | Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertisement
SkyWatcher Australia
Advertisement
Lunatico Astronomical
Advertisement
Celestron Australia
Advertisement
OzScopes Authorised Dealer
Advertisement
NexDome Observatories
Advertisement
Meade Australia
Advertisement
Bintel
Advertisement
Astronomy and Electronics Centre
Advertisement