#1  
Old 19-01-2019, 01:34 PM
RichardJ (Richard)
Registered User

RichardJ is offline
 
Join Date: Feb 2009
Location: Carlingford
Posts: 704
Correct settings for PHD2 with HEQ5 Pro

New to autoguiding (have just emerged from the late Jurassic period ).

I am using a ZWO ASI 120MC camera connected to a HEQ5 Pro with an ST4 cable and the camera also connected to my Laptop via USB. So are the correct settings in PHD2 with my setup the following?

Camera - 'ZWO Camera'
Mount - 'on camera'
Aux Mount - 'none'

Another question, when do you use the Aux Mount option?

Thanks for helping.

RichardJ
Reply With Quote
  #2  
Old 19-01-2019, 02:48 PM
Merlin66's Avatar
Merlin66 (Ken)
Spectroscopy Wizard

Merlin66 is online now
 
Join Date: Oct 2005
Location: St Leonards, Vic
Posts: 6,955
Yeah, that's basically it.
Do a calibration and you're ready to go.

The aux mount option is required for my Lodestar guider.......
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time is now 09:02 AM.

Powered by vBulletin Version 3.8.7 | Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertisement
OzScopes Authorised Dealer
Advertisement
NexDome Observatories
Advertisement
Celestron Australia
Advertisement
Bintel
Advertisement
Lunatico Astronomical
Advertisement
Meade Australia
Advertisement
SkyWatcher Australia
Advertisement
Astronomy and Electronics Centre
Advertisement