Go Back   IceInSpace > Equipment > Astrophotography and Imaging Equipment and Discussions

Reply
 
Thread Tools Rate Thread
  #1  
Old 14-12-2013, 09:57 PM
Carl
Registered User

Carl is offline
 
Join Date: Apr 2006
Location: Alans Flat
Posts: 373
Anyone hooked their Canon 6D up to a scope yet?

Hi All
interested to see any results of using the canon 6D hooked up to a scope.
Just bought one but my EQ6 hand controller died so cant use rig at the moment until new controller arrives. Just curious that's all.

Carl
Reply With Quote
  #2  
Old 15-12-2013, 04:46 AM
nebulosity.'s Avatar
nebulosity. (Jo)
Registered User

nebulosity. is offline
 
Join Date: Jul 2013
Location: Cecil Plains QLD
Posts: 1,225
Chis, (lazjen) has got great images with his 6D, have a look a few pages back in the beginners AP forum.

Cheers
Jo
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time is now 03:24 AM.

Powered by vBulletin Version 3.8.7 | Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertisement
NexDome Observatories
Advertisement
Meade Australia
Advertisement
SkyWatcher Australia
Advertisement
Bintel
Advertisement
Celestron Australia
Advertisement
OzScopes Authorised Dealer
Advertisement
Lunatico Astronomical
Advertisement
Astronomy and Electronics Centre
Advertisement