#1  
Old 15-02-2019, 07:52 AM
p1taylor's Avatar
p1taylor
Registered User

p1taylor is offline
 
Join Date: Jan 2008
Location: coventry uk
Posts: 725
Rcx run a way

I have a 10" RCX that did a run a way in RA. We have got it sort of going again.
Everything runs OK and it gets GPS and moves in RA and DEC.
The computer says it connects to scope OK but we don't seem to be receiving
anything back from scope or saving settings sent to it.
In setup, we set it to smart mount off but it stil slews when it is switched on, when
you tell it to park it says mount upper limit exceeded for a few seconds, then parked turn off scope
comes on handbox. The software does not show where the scope pointing it just
stays in centre of screen on computer. Remote handbox on computer connects OK but has has no
writing coming back from scope. Do we need to put 2.2i firmware in again or could it be
motherboard that is faulty? If it is faulty can I get a new one or will I have to
get it repaired

peter
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time is now 06:55 PM.

Powered by vBulletin Version 3.8.7 | Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertisement
Interest Free Finance
Advertisement
Lunatico Astronomical
Advertisement
Bintel
Advertisement
OzScopes Authorised Dealer
Advertisement
SkyWatcher WiFi Adaptor
Advertisement
SkyWatcher 2018 Catalogue
Advertisement
NexDome Observatories
Advertisement
Astronomy and Electronics Centre
Advertisement