PDA

View Full Version here: : PM not working?


bartman
05-10-2010, 04:07 AM
I'm having trouble sending a PM to somebody.
It doesn't come up in my 'sent' box. Anybody else having the same problem?
Bartman

iceman
05-10-2010, 04:44 AM
It's possible their inbox is full?
Working fine for me.

bartman
05-10-2010, 04:55 AM
Hi Mike,
I received your PM and replied.
It just doesnt come up in my 'sent' box.....
Just concerned that a PM to a potential buy of a product I might miss out on! :)

here are two pics.
Antivirus/zonealarm??????
never had a prob b4?
Bartman

SORRY just read THEIR inbox full...
yep thats prob it
unless you didnt get mine....:}

iceman
05-10-2010, 07:06 AM
I got yours! :)

asimov
05-10-2010, 07:15 AM
Working my end.

bartman
05-10-2010, 07:15 AM
k cool!
strange it isn't showing up...
oh well
any chance of checking whether adman (adam) got my PM? re qhy5 for sale / sold ?
( long shot i know. thanks for testing anyway :):):) )
bartman

Sorry Mike ... what I mean by not showing up, is that when I look at my sent box it shows 0 msgs. As in the second pic..... maybe it has been sent but I cant confirm it has by looking at the 'sent items folder'.
Thats all...

iceman
18-10-2010, 05:42 AM
Ok I think the problem is that you did not have 'save PM in sent folder' ticked in your forum options.
http://www.iceinspace.com.au/forum/profile.php?do=editoptions

See attached.

bartman
18-10-2010, 06:34 AM
Thank You Mike for figuring that out!
Hope this helps others with the same prob.....
Must have played with the config options too much!
Cheers
Bartman